Hoi! Mijn naam is Eva Koops
en ik ben grafisch ontwerper & videograaf

Over mij

Hej! Mijn naam is Eva Koops. Ik ben een grafisch ontwerper en videograaf uit de stad Groningen. Mijn passie voor mediavormgeving begon met het maken van ‘lyrics’ video’s op Youtube. Van het een kwam het ander en inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot het maken van reisvideo’s en video’s voor bedrijven en particulieren. De uitdaging van de juiste foto of het goede shot maken met de materialen die je op dat moment hebt, vind ik erg leuk.

Toen ik van de HAVO kwam heb ik een tussenjaar genomen waarin ik een half jaar lang in Australiƫ heb gewerkt als au-pair en gereisd. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication and Multimedia Design aan de Hanzehogeschool te Groningen. Gedurende mijn studie ben ik ook steeds meer de kant van het webdesign en de huisstijlen opgegaan. Inmiddels ben ik een echte nerd op het gebied van mediavormgeving.

Het mooie van grafisch ontwerper zijn, is weten dat ik mijn creativiteit kan gebruiken om anderen te helpen hun visie vorm te geven en te zien dat mijn werk wordt gebruikt – maar HET BESTE is dat er altijd iets nieuws te leren is, iets om beter in te worden. Ik hou van de uitdaging.

Eva Koops


2017 – 2021
Communication and Multimedia Design
Hanzehogeschool Groningen

2018 – heden
Drone foto- en videograaf
Zelfstandig

2018 – heden
Grafisch ontwerper
Zelfstandig

2021 – ?
Het volgende avontuur